Nieuwsbrief Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder – december 2016

Bekijk hier de webversie als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Heerlijk, eerlijk vlees op tafel tijdens de feestdagen

Volgende week gaat de laatste stier van dit jaar naar de slager. Vanaf 15 december is er weer volop heerlijk vlees beschikbaar. De rijping is de vorige keer goed bevallen, dus ook deze keer laten we het vlees bij de slager rijpen. Bestel nu alvast uw vleespakket voor de feestdagen! Wie snel is, kan nog speciale wensen aan ons doorgeven. Alle informatie over prijzen en assortiment is te vinden op onze website. Bestellingen graag via lekker@boterhuispolder.nl of rechtstreeks telefonisch bij Fernand: 06 21278 096.

Kerstactie: vlees in de aanbieding!

We hebben een aantal aanbiedingen, de hele maand december geldig:
- biefstuk € 18,- per kg
- bieflappen € 12,50 per kg
- gehakt € 8,50 per kg
Dit alles zolang de voorraad strekt.

U kunt voortaan bij ons pinnen

Ons jonge boerenbedrijf wordt stap voor stap van steeds meer moderne gemakken voorzien. Vanaf heden is het ook mogelijk om bij ons te pinnen. Dat gaat via het systeem van iZettle, een zweedse aanbieder van moderne betalingsmethoden voor het MKB. We zijn blij dat we u deze service kunnen bieden.

Gezellige avond in de stal

De speciale informatieavond die we op 16 november hadden georganiseerd, is goed ontvangen. Het was gezellig druk in de stal, waar het publiek op strobalen aan een lange tafel zat.
De proeverij met drie verschillende hapjes werd verzorgd door Heerlijk Heerlijk. Gerrit Wafelaar is een bevlogen spreker en zorgde voor een interessante en afwisselende avond.

Hiernaast ziet u een sfeerimpressie. Op onze facebook-pagina kunt u nog meer foto's vinden.

In de toekomst zullen we vaker dergelijke activiteiten organiseren. Graag houden we u op de hoogte via onze nieuwsbrieven en via facebook.

 

Giel van de Boterhuispolder

Onze jongste loot aan de stam heet Giel van de Boterhuispolder. Dit knappe stiertje kwam op zondag 20 november ter wereld. Hij is genoemd naar Giel, van wie wij twee jaar geleden onze eerste koeien kochten, waaronder moederkoe Saar. Moeder en zoon maken het goed. Als u vlees komt halen, vergeet dan niet een kijkje in de stal te nemen!

Lid van Slow Food Groene Hart

We zijn lid geworden van Slow Food, omdat we ons graag aansluiten bij de uitgangspunten van deze organisatie. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Slow Food Groene Hart.

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder
Zijldijk 8
2362 AE Warmond
06 21278096
info@boterhuispolder.nl

Als u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden