nieuwsbrief – juli 2017

Bekijk hier de webversie als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Nieuwe voorraad vanaf 8 juli

Op zaterdag 8 juli halen we weer een nieuwe voorraad heerlijk Lakenvelder vlees op!
 
Er zijn al diverse reserveringen dus wees er op tijd bij, u kunt uw bestelling plaatsen via de mail: lekker@boterhuispolder.nl of telefonisch bij Fernand: 06 21278 096. Alle informatie over prijzen en assortiment is te vinden op onze website.

U kunt in onze winkel terecht op zaterdag 8 juli tussen 13 en 17 uur. Wij zijn nog alle zaterdagmiddagen in juli open, dus het maken van een afspraak is dan niet meer nodig. Wilt u liever op een ander moment komen? Laat het ons weten, dan zorgen we dat we er zijn.

Vakantie

Net als het kalfje hiernaast is het voor ons ook belangrijk om af en toe uit te rusten. Daarom nemen we begin augustus vakantie: de eerste twee zaterdagen van augustus is de winkel gesloten.

Op 29 juli tussen 13 en 17 uur is de laatste mogelijkheid om nog lekkere burgers voor de barbecue of een mooie entrecote te halen. Vanaf 19 augustus zijn we weer elke zaterdagmiddag geopend.

De open dag komt er weer aan!

Onze jaarlijkse open dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 september, van 11 tot 17 uur bent u welkom op de boerderij.

We hebben weer een gevarieerd programma met onder meer diverse producten in de verkoop, ritjes met de ponykar, de mogelijkheid om een wandeling te maken door de polder met een gids, en natuurlijk naar de mooie Lakenvelder koeien kijken!

Schrijf de datum vast in uw agenda, nadere informatie volgt. 

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder
Zijldijk 8
2362 AE Warmond
06 21278096
info@boterhuispolder.nl

Als u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden