Bekijk hier de webversie als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Nieuwsbrief Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder – mei 2016

Nieuwe vleespakketten

Binnenkort worden er weer twee jonge stieren geslacht: Bart en Henk-Egbert. Beide zijn nu 16 maanden oud. Wilt u een pakket met eerlijk, ambachtelijk vlees uit de Boterhuispolder? Stuur dan een mail naar lekker@boterhuispolder.nl Het aantal pakketten is beperkt en de reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
Op zaterdag 4 juni tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u bij ons uw vleespakket komen ophalen. Een aparte afspraak maken kan natuurlijk ook.

Het Lekkerbekkenpakket bestaat uit braad- en stoofvlees, een soeppakket, biefstuk, gehakt en hamburgers (totaal 6 kg). In het Fijnproeverspakket vindt u haasbiefstuk, entrecote, rosbief, tartaar en gehakt (samen 4 kg). De prijs per pakket is € 75,- . Bij gelijktijdige afname van beide pakketten ontvangt u gratis het bekende Lakenvelderboek van Reurt Boelema t.w.v. € 24,95. Weet wat u eet!

Naast de vleespakketten verkopen wij ook diverse andere produkten, zoals entrecote, tartaar, hamburgers, rosbief en een heerlijke rollade. Op aanvraag is er ook orgaanvlees beschikbaar.
Prijzen kunt u vinden op de prijslijst op onze website.
Ook voor kleine hoeveelheden bent u bij ons van harte welkom!

 


Vertel het verder!

Wij zijn een beginnend boerenbedrijf met een ideaal: het leveren van een eerlijk streekprodukt, rekening houdend met dierenwelzijn, natuur en weidevogels. We werken hard aan de uitbreiding van ons klantenbestand. U kunt ons helpen door deze nieuwsbrief door te sturen naar familie, vrienden en kennissen, die wellicht ook interesse hebben in onze produkten. Meer informatie over ons bedrijf vindt u op onze website.

Slagerij Voordouw

Onze nieuwe slager is zeer goed bevallen. Hier vindt u een artikel over de werkwijze van slagerij Voordouw in Nieuwerbrug. Bij deze traditionele slagerij staan de dieren eerst enkele dagen op stal, voordat ze geslacht worden. Dit is goed voor het welzijn van de dieren, maar ook voor de smaak van het vlees.

De koeien zijn weer buiten - kalfjes op komst

Op 24 april zijn de koeien naar buiten gegaan. Gelukkig was het mooi weer want de opkomst was veel groter dan we hadden verwacht. Als eerste gingen de kalfkoeien naar buiten, daarna de volwassen dieren zonder kalf en als laatste de pinken. Op onze facebook-pagina zijn foto's en filmpjes van dit evenement te vinden.

De nieuwe lichting kalveren is op komst, op korte termijn verwachten we er een stuk of tien. De koeien die als eerste aan de beurt zijn staan nu in de wei rond het huis zodat we ze goed in de gaten kunnen houden.
Kijk regelmatig op onze facebook-pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de kalfjes.

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder
Zijldijk 8
2362 AE Warmond
06 21278096
info@boterhuispolder.nl

Als u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden