Bekijk hier de webversie als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

Nieuwsbrief Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder – november 2016

Informatieavond Lakenvelder Vlees met proeverij

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder organiseert op woensdag 16 november 2016 een informatieavond over Lakenvelder vlees. Op deze avond zal Gerrit Wafelaar van de Stichting Lakenvelder Vlees u van alles vertellen over het Lakenvelder rund en over het fantastische vlees waar ze om bekend zijn. De avond begint om 20.00 uur en wordt afgesloten met een proeverij van ons eigen Lakenvelder vlees, verzorgd door de dames van Heerlijk Heerlijk.
De toegang bedraag €12,50 inclusief één consumptie en de proeverij. Vooraf aanmelden via info@boterhuispolder.nl

Verkiezing Groene Hart Streekproduct 2016

Woensdag 9 november vindt de jaarlijkse verkiezing van het Groene Hart Streekproduct plaats. Wij doen dit jaar mee met Bavette van Lakenvelder Rund, klaargemaakt door Bas van Bakel (Restaurant Lundi / Barenbas).
De jury onder voorzitterschap van Pierre Wind beoordeelt een rijk scala van producten uit het Groene Hart; kaas, jam, bonbons, ijs, vis en vlees.
Op onze facebook-pagina kunt u na afloop lezen hoe de verkiezing verlopen is.

Fotograaf Gert van den Bosch op bezoek

Begin november kregen we Gert van den Bosch op de boerderij op bezoek. Hij fotografeert allerlei soorten dieren waaronder veel koeien. Wij kwamen zijn foto's tegen op Facebook en toen hij liet weten dat hij ook een keer Lakenvelders wilde fotograferen hebben we hem uitgenodigd om langs te komen.

Het was een natte en grijze dag, en dat leverde sfeervolle foto's op. Alle foto's in deze nieuwsbrief zijn van zijn hand. Als u meer foto's van hem wil bewonderen kunt u zijn facebook-pagina bezoeken.

 

Nog vlees verkrijgbaar

Onze vriezers zijn nog niet helemaal leeg, dus u kunt nog vlees bestellen. Lekkerbekkenpakketten, rollade, hamburgers, geef uw wensen door en wij laten weten wat er mogelijk is. Haasbiefstuk en fijnproeverspakketten zijn er op dit moment niet meer.
U kunt uw bestelling doorgeven via de mail: lekker@boterhuispolder.nl of bellen naar 0621278096

Lakenvelder droge worst in samenwerking met Beuling worstmakers

Er wordt ons regelmatig gevraagd of wij ook droge worst van Lakenvelder vlees hebben. Tot nu toe moesten we steeds ontkennend antwoorden. Maar nu hebben we hier in de buurt een stel jonge worstmakers gevonden waarmee we een paar testexemplaren gaan maken. Dat kost wel even tijd want de worst hangt zes weken te drogen in de koelcel maar als dit een goed resultaat oplevert kunt u in 2017 heerlijke Droge Lakenvelder Worst bij ons bestellen.
We houden u op de hoogte!

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder
Zijldijk 8
2362 AE Warmond
06 21278096
info@boterhuispolder.nl

Als u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden