nieuwsbrief – november 2017

Bekijk hier de webversie als u deze nieuwsbrief niet kunt lezen

15 December hebben we nieuwe voorraad

Begin december laten we een os slachten bij Jan Voordouw in Woerden. Vanaf 15 december ligt het vlees bij ons op de boerderij, wij zijn dan open tussen 13 en 17 uur. 

U kunt alvast uw reservering doorgeven op lekker@boterhuispolder.nl
Wees er op tijd bij als u speciale wensen heeft want de voorraad is beperkt!

Vlees voor Slagerij Lempers

Slager Ferry Lempers uit Linschoten zal in december de helft van onze os verwerken.
Zij doen elk jaar mee met de Groene Hart Streekproduct verkiezingen, dit jaar met Tapenade van Lakenvelder vlees. Ze zijn daar helaas geen finalist mee geworden maar de jury prees wel de smaak van hun product.
Slager Lempers haalt alle runderen en varkens die ze verwerken uit de regio, waarbij ze er op letten dat er goed en respectvol met de dieren wordt omgegaan. Ze verwerken veel vlees tot producten als worst, vleeswaren en complete maaltijden. U kunt ze ook vinden op facebook.

Winkel open op zaterdag

Elke zaterdagmiddag is onze winkel open. Dan bent u tussen 13 en 17 uur van harte welkom om vlees te kopen en om onze koeien te bewonderen.

U hoeft niet te wachten tot 15 december want we hebben nog het een en ander op voorraad: diverse biefstukken, entrecote, gehakt, bieflappen, schnitzel en verschillende soorten orgaanvlees.

Op onze website vindt u de prijslijst.

Geslaagd staldiner

Begin november organiseerden we een diner in de stal voor de Rotary Jacobswoude.

Heerlijk, Heerlijk verzorgde een lekker herfstig driegangen diner met Lakenvelder vlees. Boer Fernand vertelde uitgebreid over zijn koeien en zijn bedrijf en de gasten hadden een hele fijne avond.

Wilt u ook eens een leuke groepsactiviteit op onze boerderij beleven? Mail dan naar info@boterhuispolder.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder
Zijldijk 8
2362 AE Warmond
06 21278096
info@boterhuispolder.nl

Als u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden